The Agency

OWN YOUR STORY

The Agency is de ideeënfabriek van Wayne Parker Kent. Een in content marketing gespecialiseerd bureau ontsproten uit jarenlange ervaring als online uitgever. Ja, we zeiden ontsproten. Mooi woord.

Practice > Preach

We don't care where people see, feel, or hear our content. We just care they do

Dat is vanaf de eerste letter het motto van Wayne Parker Kent geweest. Een motto waar vanuit een succesvolle uitgeverij ontstond. Een uitgeverij gespecialiseerd in het vertellen van verhalen. Verhalen die boeien en blijven boeien.

The Agency is de logische volgende stap. Een bureau dat merken helpt met het vinden en vertellen van hun verhaal. Van advertising formats tot owned media kanalen tot zelfstandige merken. Omdat we geloven dat zowel merken als uitgevers uiteindelijk op zoek zijn naar hetzelfde: Een publiek dat geïnteresseerd is in hun verhaal.Every brand should be a publisher?
Yes, we know; we already ARE a publisher


Is onze werkwijze anders dan die van al die ‘branded native sponsored custom content marketing specialisten? In theorie niet. We hebben allemaal dezelfde boeken in de kast staan. En we zijn niet te beroerd om ze met je te delen. Het verschil zit ‘m echter in de praktijk. Want waar anderen in die boeken een nieuw verdienmodel zien, herkennen wij wat we al doen.

Resultaatgedreven content marketing gestoeld op ervaring als online uitgever. Met als vertrekpunt insights, gegenereerd uit data van onze miljoenen bezoekers. En dankzij in house strategie, creatie en development is snelle productie de standaard.

Ook wij verpakken onze kennis graag in grafieken. Maar die bewaren we voor een tailormade advies. Hoe we anderen in het verleden hielpen, zie je hieronder.

Oh, en dat motto? Dat blijft hetzelfde. We just added the why:We don't care where people see, feel, or hear Your content. We just care they do

Services

Formats

Formats vormen de basis. Voor goede verhalen kom je namelijk terug. Keer op keer. Of dit nu een videoserie of een cross-platform storyline is.

Platforms

Een comfortabel thuis voor je verhalen. Zodat je content langdurig voor je blijft werken op een makkelijk vindbare plek.

Brands

The Agency bouwt brand concepts voor merken. Als aanvulling binnen je huidige middelen of als volledig nieuw kanaal.

Get in Touch

Call - 020-7711271
Visit - Herengracht 498 1017 CB Amsterdam
Send -