The Agency

OWN YOUR STORY

The Agency is het content marketing bureau van Wayne Parker Kent. Van het ontwikkelen van je strategie tot de productie van content; we leveren de volledige content keten.

Het portfolio van Wayne Parker Kent genereert insights die de basis vormen voor veel strategie├źn en campagnes die The Agency ontwikkelt voor merken. Logisch, want uiteindelijk willen uitgeverijen en merken exact hetzelfde. De aandacht van de consument. Een consument waarmee we dagelijks in contact zijn.

Het feit dat The Agency geboren werd uit uitgeverij Wayne Parker Kent, maakt dat we de beschikking hebben over een volledige contentfabriek bestaande uit redacteuren, filmmakers, fotografen, designers en developers.

Maar we maken juist ook content die je nergens op de platformen van Wayne Parker Kent zult tegenkomen. The Agency sluit geen enkele communicatievorm uit. Het middel is nooit leidend. De behoefte van je publiek is leidend. Want content maak je voor je klant. Niet voor Cannes.

Practice what you preach


The Brief is onze tweewekelijkse podcast over content, marketing en media. In The Brief raak je binnen een uur bijgepraat over de laatste ontwikkelingen en interviewen we iedere aflevering een gast.

Abonneer je nu op The Brief via iTunes.
Of luister direct naar The Brief via Soundcloud.
Of lees hier meer over The Brief.

Get in touch

Call - 020-7711271
Visit - Herengracht 498 1017 CB Amsterdam
Send -