Elastic Native

De toekomst van content marketing

Elastic Native is het datagedreven distributiesysteem waarmee wij content campagnes verspreiden over ons netwerk. Deze methode verbindt al onze titels en biedt adverteerders de mogelijkheid om native advertising en content marketing campagnes op schaal te verspreiden.

Zelf bepalen hoe vaak de bezoeker een uiting ziet. Zelf bepalen welk deel van je storyline je wanneer toont. En alleen afrekenen op basis van kwalitatief bereik. Zo bieden we impact, schaal en controle op een transparante manier.

Kenmerken

Datagedreven

Dynamische content creatie, realtime AB-testing

Schaalbaar

Eén creative. Cross-netwerk distributie.

Optimale controle

Brede segmentatie- en distributiemogelijkheden.

Kostenefficiënt

Alleen afrekenen op basis van quality views.

Waarom Elastic Native?

Content marketing heeft veel voordelen ten opzichte van traditionele advertising. Het is minder storend dan traditionele push reclame. Het is in staat om minuten lang de aandacht vast te houden. En het biedt merken de kans om een verhaal te vertellen.

Maar...


Content marketing heeft tot nu toe echter een groot nadeel gehad: Schaal. Waar traditionele spotreclame met geringe inspanning een miljoenenpubliek bereikt, stond content marketing wat bereik betreft voor een uitdaging. Merken moesten veel content produceren om dezelfde mate van bereik te genereren als een traditionele televisiecommercial of preroll.

Tot nu...


Elastic Native lost dit bereiksprobleem op. Het biedt adverteerders de mogelijkheid om met één creative een breed publiek te bereiken. Een publiek dat dankzij dataverzameling op ontelbare manieren te segmenteren valt.

Het is de perfecte storm van impact, schaal en controle. Dé formule voor succesvolle content marketing.

Features

Realtime
AB-testing

Split testing optimaliseert de distributie realtime.

Cross-network capping

Netwerkbreed bepalen hoe vaak een bezoeker een uiting ziet.

Dynamic content creation

Redacties creëeren varianten van de content.

3rd party measuring

Zelf conversie en performance meten met eigen meetpixels.