Wie we zijn

Wij maken dingen voor iedereen met een scherm. Dingen waar mensen voor terugkomen. Dingen die verwachtingen overtreffen. Zo bereiken onze merken miljoenen mensen. Elke dag weer.

Wij geloven dat diezelfde aanpak werkt voor onze klanten. Want uiteindelijk willen we allemaal hetzelfde: een publiek dat luistert naar ons verhaal. Daarom helpen we merken hun volle potentieel te bereiken. Van de eerste Post-it tot de laatste regels < code >.

Meer dan een online uitgeverij.
Meer dan een digitaal mediabedrijf.
Meer dan een reclamebureau.

Wij zijn Wayne Parker Kent.

Design

Onze designers zetten vage ideeën om in sterke beelden. UX/UI en alles daartussen. Startend bij de behoefte van de bezoeker, eindigend in een hypothetisch lijstje. Omdat schoonheid zeker ook aan de buitenkant behoort te zitten.

Development

Sexy design is leuk, maar sexy design dat wérkt is beter. Een voorkant is niets zonder een perfect functionerende achterkant. Volledige backends, custom plugins en interactieve toepassingen. Ons ervaren bataljon developers zit tot aan hun knieën in de code.

Content

Content is een containerbegrip. En alles wat er in die container gebeurt, dat maken wij. Geschreven woorden, bewegende beelden, stilstaande pracht. We creëren verhalen op onze merken, social en jouw kanalen.

Fotografie & Video

Iedere vorm van creatie gebeurt bij ons in-house. Dus ook de fotografie en videoproducties. Van monsterproject tot niche-opdracht; we hebben specialisten in iedere vorm van visuele creatie.

Brands waarmee wij werken

Wij werken samen met erg diverse merken. Klein, groot, maar ook huuuuge. Established klassiekers, maar ook kersverse spelers. Dit is een greep uit de mooie merken waar we reeds mee hebben gewerkt.