Adverteren

Brand Utilities

Brand Utilities

Functionele tools of diensten aanbieden aan je doelgroep is in sommige gevallen effectiever, dan een content- of displaycampagne. Daarom ontwikkelen we ook custom brand utilities. In welke vorm dan ook.
Bekijk de mogelijkheden
Native content

Native content

De redacties van onze merken kennen hun publiek en spreken hun taal. Daardoor verwerken ze gemakkelijk en effectief een merkboodschap op redactionele wijze.
Bekijk de mogelijkheden
Premium Display

Premium Display

Display is pas effectief als het opvalt. Daarom moet het afwijken van de norm, afwijken in gemiddeld resultaat, afwijken van wat men verwacht. Dit doen wij door een aantal premium displayformaten te ontwikkelen waar bezoekers wel graag naar kijken.
Bekijk de mogelijkheden
Programmatic

Programmatic

Geautomatiseerd digitale advertentieruimtes inkopen via ADX, de SSP van Google. Hiermee helpen wij je om kostenefficiënt de juiste doelgroep, met de juiste boodschap, te bereiken.
Bekijk de tariefkaart

Tariefkaart

Bekijk hier onze advertentietarieven. Daarnaast maken we ook tailor made producten, neem hiervoor contact met ons op.

Wat is een Quality View?

Een Quality View staat voor een bezoeker die minimaal 15 seconden heeft doorgebracht op een artikel.

Wat is een datalaag?

Een datalaag is een aanscherping in segmentatie van de doelgroep. Een datalaag kan demografisch (vb. mannen tussen 20-40 jaar), maar ook contextueel (vb. food) zijn.

Wat zijn productiekosten?

De kosten van de ontwikkeling van één commercieel artikel.

Wat is een SEO-artikel?

Een artikel dat na afloop van de campagne wordt opgeslagen in het archief. Zo genereert het artikel bereik vanuit de organische zoekresultaten van zoekmachines.

Wat is een social post?

Een doorplaatsing van een artikel op de Facebook-pagina van de betreffende titel.

Wat is een CPV?

CPV staat voor Cost Per View: een display-uiting waarbij de adverteerder betaalt voor het aantal personen dat de uiting te zien krijgt.

Wat is een CPC?

CPC staat voor Cost Per Click: een display-uiting waarbij de adverteerder betaalt voor het aantal mensen dat daadwerkelijk op de uiting klikt.
Bekijk de mogelijkheden
Wil je graag meer weten over Adverteren?
Mark Koot
Account Manager
Neem contact op