Premium Display

Display is pas effectief als het opvalt. Daarom moet het afwijken van de norm, afwijken in gemiddeld resultaat, afwijken van wat men verwacht. Dit doen wij door een aantal premium displayformaten te ontwikkelen waar bezoekers wel graag naar kijken.

Native Styleframe Ad

Native Styleframe Ad

Inline je merkboodschap laden op relevante momenten? De native styleframe ad biedt deze oplossing. Dit exclusieve formaat past zich aan het merk aan waarop de uiting te zien is.

Content widget

Content widget

Een uiting die fungeert als vliegwiel voor je branded content. Een inhoudsopgave die bezoekers naar verschillende merkuitingen leidt. De content widget is de ideale manier om meerdere campagne-uitingen te laden.

Cover video

Cover video

Mobile-only inline display-uiting die een deel van het scherm overneemt. Blijft 7 seconden lang sticky, maar de content blijft leesbaar.

Outstream video

Outstream video

Door de inline positie grijpt deze display-uiting gegarandeerd de aandacht: ideaal als je een breed publiek wil bereiken.

Interscroller

Interscroller

Mobile-only inline display-uiting die het hele scherm overneemt. Multi-inzetbaar met high impact en veel ruimte voor je merkboodschap.