De uitdaging

Liefmans was op zoek naar een originele manier om Liefmans Fruitesse onder de aandacht te brengen tijdens de eindejaarsperiode. Deze campagne diende gericht te zijn op jonge vrouwen.

De oplossing

Liefmans claimde drie afleveringen lang het succesvolle videoformat, Ask A Guy, van NSMBL. Tijdens deze driedelige kerstspecial was het merk zichtbaar aanwezig als afzender van de content. Het merk Liefmans werd door de heren van Ask A Guy op een transparante wijze geïntroduceerd bij de doelgroep.

De content

In totaal verschenen er drie video’s op het YouTube-kanaal van NSMBL. Daarnaast publiceerde de redactie voor iedere video een begeleidend artikel. De heren van Ask A Guy participeerden ook actief in de commentsectie van de video’s. De video’s zijn overigens nog altijd te bekijken via het YouTube-kanaal van NSMBL.

Bekijk een artikel

De resultaten

Mede dankzij de transparante en humoristische benadering van het partnerschap tussen de redactionele serie en het merk Liefmans, reageerde de doelgroep erg positief op de kerstspecial. De afleveringen werden minimaal even goed bekeken als eerdere afleveringen in de serie, dan wel beter.

Maandelijks*
Content impressies
1.462.716
Geopende pagina's
19.079
Videoweergaven
75.000
Avg. Time on site
0:06:55
Wil je graag meer weten over deze case?
Daan Zoetmulder
Head of The Agency
Neem contact op