De uitdaging

Philips wilde awareness creëren rondom de Shaver 9000 en de doelgroep activeren om de aankoop te overwegen. De doelgroep bestond uit hoogopgeleide, en over het algemeen kritische, mannen.

De oplossing

We wilden de Shaver 9000 op een kwalitatieve en informatieve manier onder de aandacht brengen bij de kritische en mondige doelgroep. Naast het tonen en testen van de Shaver 9000 wilden we de doelgroep dan ook meer context en achtergrondinformatie bieden over het product en de functionaliteiten.

Met deze campagne wilden we de doelgroep precies laten zien waarom de Shaver 9000 het beste scheerapparaat op de markt is, door hen mee te nemen in de USP’s van het product én duidelijk te laten zien dat scheren met een scheerapparaat ook voor een mega glad resultaat kan zorgen.

De content

De contentlaag bevatte tekst, foto en video. We hebben native artikelen op relevante mannentitels gepubliceerd, met concrete informatie, tips en tricks. Daarnaast hebben we een aantal native how to-video’s geproduceerd die niet alleen nuttig, maar ook entertainend en mooi om te zien waren.

De resultaten

De campagne was een succesverhaal, dat vooral de naamsbekendheid van het nieuwe Philips-product heeft vergroot. Zo hebben we de doelstellingen met maar liefst 190% behaald. Op basis van de briefing hebben we op onze typische native manier een originele videocampagne geproduceerd, waarbij de how-to-video’s tot de best bekeken video’s van onze deelnemende merken horen.

Maandelijks*
Impressies
677.707
Pagina's geopend
22.710
Avg. Time on page
0:02:10
Stukken content
15
Wil je graag meer weten over deze case?
Nadine Welling
Account Manager
Neem contact op