De uitdaging

Zwitsal wilde voor een lange periode relevant zijn voor de doelgroep ‘first time parents’. In de campagne wilde Zwitsal op een ter zaken doende en efficiënte manier de merkboodschap overbrengen: ouders overtuigen dat ze niet per se perfectie moeten nastreven, maar vaker simpelweg genieten van de momenten met hun baby.

De oplossing

Wayne Parker Kent heeft met Zwitsal als launching partner het online magazine, Famme Baby, opgericht. Famme Baby is dé gids voor nieuwbakken ouders. De plek waar je altijd vindt waar je naar op zoek bent in de eerste fase van moeder (of vader) worden en zijn.

Als launching partner is Zwitsal een langdurige samenwerking met ons aangegaan. Deze samenwerking bestaat onder andere uit de volgende campagnes:

– Lancering van de Zwitsal babynamen-app
– Videoformats met focus op merk en product
– Reassurance bieden: Zwitsal is veilig en zacht

Famme Baby is een nieuw online magazine, bedoeld om (aanstaande) jonge ouders op een positieve manier door de spannendste tijd van hun leven te loodsen. Famme Baby is er zowel voor lezers die zwanger proberen te raken, als voor degenen die zwanger zijn of net een baby hebben gekregen. In elk van die fases hebben zij behoefte aan feitelijke informatie. Dat is precies de behoefte waarin Famme Baby wil voorzien.

Meer over Famme Baby

Het resultaat

Zwitsal is als launching partner prominent aanwezig op het platform. Het merk werd daarnaast meegenomen in de communicatie rondom de lancering. Naast deze visuele aanwezigheid, ontwikkelde de redactie van Famme Baby in samenwerking met Zwitsal een branded content serie genaamd First Times. Daarnaast schrijft de redactie met regelmaat native ​artikelen, die inzoomen op de positionering van Zwitsal.

Maandelijks*
Maandelijkse bezoekers
128.000
Sessies
230.000
Pageviews
283.000
Man vs. Vrouw
6% vs. 94%
Audience
Wil je graag meer weten over deze case?
Mark Koot
Account Manager
Neem contact op