WPK/The Agency

Hoe content werkt voor de merken in ons uitgeefhuis, zo kan content ook werken voor jouw merk. Maar content zonder strategie is een pug als waakhond. Het ziet er leuk uit en het snurkt. Maar echt veel nut heeft het niet.

Daarom is er ons contentmarketingbureau WPK/The Agency. Een team van gespecialiseerde strategen en creatieven dat merken helpt bij het ontwikkelen van contentstrategieën, creatieve concepten en contentproductie. Om met slimme content-oplossingen marketingdoelstellingen te halen.

Onze klanten

Een greep uit de verzameling mooie merken met wie we samenwerken.

The Agency op een rijtje

Van het bepalen van je eerste strategie tot de productie en optimalisatie van je huidige content-initiatief: WPK/The Agency levert de volledige contentketen.

Strategie

Je begint ergens. Die plek is bij ons altijd strategie.

Concept

De grote ideeën die de strategie in stijl uitvoeren.

Productie

Een idee zonder uitvoering is slap geklets.

Distributie

Een verhaal krijgt pas waarde voor een publiek.

Marketing vanuit de uitgeversgedachte

Het feit dat WPK/The Agency geboren werd uit uitgeverij Wayne Parker Kent maakt dat we beschikken over een volledige contentfabriek met redacteuren, filmmakers, fotografen, designers en developers.

Het portfolio van Wayne Parker Kent genereert insights die de basis vormen voor veel strategieën en campagnes die WPK/The Agency ontwikkelt voor merken. Logisch, want uiteindelijk willen uitgeverijen en merken exact hetzelfde. De aandacht van de consument waarmee we dagelijks in contact zijn.

The Brief: onze podcast over content, marketing en media

Wat is een contentmarketingbureau zonder eigen content? Precies. Daarom publiceert het team van WPK/The Agency tweewekelijks The Brief: een podcast over content, marketing en media. Met The Brief ben je binnen een uur bijgepraat over de laatste ontwikkelingen. In iedere aflevering interviewen we een bijzondere naam uit de mediawereld.

Platformonafhankelijk

WPK/The Agency maakt ook content die je nergens op de platformen van Wayne Parker Kent zal tegenkomen. WPK/The Agency sluit geen enkele communicatievorm uit. Het middel is nooit leidend, wel de behoefte van je publiek. Want content maak je voor je klant. Niet voor Cannes.

Cases

Inmiddels mag WPK/The Agency werken voor veel mooie merken. Bekijk hieronder enkele cases en geef ons een belletje; we stellen ons graag even in person voor.
Wil je graag meer weten over WPK/The Agency?
Daan Zoetmulder
Head of The Agency
Neem contact op