Wie we zijn

Wij zijn Wayne Parker Kent.We maken dingen voor iedereen met een scherm. Dingen waar mensen voor terugkomen. Dingen die verwachtingen overtreffen.

Onze merken bereiken miljoenen mensen. Elke dag weer. Met verhalen die de aandacht van het publiek lang vast houden.

Diezelfde vertelkracht zetten we in voor merken. Van concept tot distributie. Wij helpen met ieder onderdeel van een content marketing strategie.

We geloven dat merken verhalen moeten vertellen waar hun publiek naar wil luisteren. Geen hinderlijke onderbrekingen maar verrijkingen. Dat is de kracht van content marketing.

Maar content marketing is pas effectief als het voldoet aan drie factoren. Impact, schaal en controle. En die factoren bereik je alleen als content marketing datagedreven is.

Daarom ontwikkelden we Elastic Native. Elastic Native is een manier om content marketing campagnes op schaal te distribueren en door middel van data slimmer te targeten op doelgroepen. Hierdoor kan een merk een doelgroep niet alleen op basis van demografische en geografische data, maar ook op basis van klikgedrag, interessegebied of contextuele data selecteren.

Deze methode verbindt al onze titels en biedt adverteerders de mogelijkheid om native advertising en content marketing campagnes op schaal te verspreiden. Met volledige transparantie en optimale controle voor adverteerders.

Zelf bepalen hoe vaak de bezoeker een uiting ziet. Zelf bepalen welk deel van je storyline je wanneer toont. En alleen afrekenen op basis van kwalitatief bereik. Zo bieden we impact, schaal en controle op een transparante manier.

Welk verhaal je ook wil vertellen; wij maken het en vinden er een publiek bij. Van de eerste Post-it tot de laatste regels < code >. Want uiteindelijk willen we allemaal hetzelfde: een publiek dat luistert naar ons verhaal.

We zijn meer dan een uitgeverij.
We zijn meer dan een technologiebedrijf.
We zijn meer dan een reclamebureau.

Wij zijn Wayne Parker Kent.

Brands waarmee wij werken

Wij werken samen met erg diverse merken. Klein, groot, maar ook huuuuge. Established klassiekers, maar ook kersverse spelers. Dit is een greep uit de mooie merken waar we reeds mee hebben gewerkt.